header reklam 500×90
sol kulak 160×600

KKTC UZAYA MI GİDİYOR? ASTRONOT BECAYİŞ EDİLECEK!

KKTC UZAYA MI GİDİYOR? ASTRONOT BECAYİŞ EDİLECEK!

İçmeye ayranı olmayan KKTC, uzaya tahtaravalli ile gidiyor…Astronot dairesi Alagadi yakınlarına ber ovalar içine yapılacak…

 Dün Mandıra Times’a yapılan bir ihbar üzerine harekete geçen muhabirlerimiz çok gizli bir bilgiye ulaştılar.

Başbakanlığa yakın çok üst düzey bir bürokrattan alınan bilgiye göre, devlet çok gizli bir şekilde astronot becayiş etmek için münhal açtı.

YENİ BİR PARTİZANLIK TÜRÜ MÜ?

KKTC’de gelen ve giden hükümetlerin yaptığı partizanlıklar yüzünden bumbar gibi dolu olan devlet dairelerine memur almak imkiansızlaşınca akıllara böyle sivri zeka ürünü bir çözüm geldiği tahmin ediliyor.

ARANAN KRİTERLER ABUK SABUK!

Toplam 54 kişinin becayiş edileceği münhale göre astronot olmak için gerekli kriterler arasında üniversite mezunu olmak, suç kaydı bulunmamak ve İngilizce bilmenin yanısıra, kombay sürmek, don lastiğinden guş lastiği yapıp guş avlamak, kanatsız uçabilmek gibi kriterler de aranıyor.

MERKEZ ÜSSÜ ALAGADİ

 Öte yandan edinilen bilgilere göre astronotların becayiş edileceği daire Alagadi yakınlarında olacak. Haberin yayılmasından sonra bölgedeki Harça, Ay Guruş ve Trabeza köylülerinin “bizim çocukları işe almazlarsa gaddi gadevi izin vermeyik açılsın bu dayre buralara” diye tehditler savurduğu iddia ediliyor.

Yazar Hakkında

Yanıt verin.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir