header reklam 500×90
sol kulak 160×600

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ! ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ…!!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ! ΑΚΥΡΟ ΤΟ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ…!!!

Παρόλη την απόφαση των δυο πλευρών για άνοιγμα του οδοφράγματος Δερύνειας, λόγω τεχνικών προβλημάτων τελικά δεν θα ανοίξει.. Οι συναντήσεις της επιτροπής για τα οδοφράγματα συνεχίζονται..

Η κρίση που σημειώθηκε μεταξύ των δικοινοτικών επιτροπών έγινε λόγος για αναβολή του ανοίγματος του οδοφράγματος Δερύνειας για αδιευκρίνιστη ημερομηνία.

Οι διαφορές μεταξύ των πλευρών σχετικά με το οδόφραγμα απαριθμούνται ως εξής:

1) Η Τουρκοκυπριακή πλευρά θέλει το οδόφραγμα να είναι 9μ MDF, η Ελληνοκυπριακή πλευρά επιμένει για σιδερένιο καντζέλλι.

2) H Ελληνοκυπριακή πλευρά προτείνει σύστημα κλειδωνιών με κάρτα, ενώ η Τουρκοκυπριακή επιμένει για χρήση λουκέτου.

3) Στην ερώτηση της Ελληνοκυπριακής πλευράς “Τι θα το κάνεις ρε το λουκέτο αφού  έκαμες το κοτζακαρίσιμο πράμα”, η Τουρκοκυπριακή πλευρά απαντά “το κλειδί θέλω να εν πάνω μου!”

4) Ως προς το όνομα του οδοφράγματος, η Ελληνοκυπριακή πλευρά επιμένει στην χρήση της λέξης «εισβολή», ενώ η Τουρκοκυπριακή για να γλύψει τους ανωτέρους της προτείνει το όνομα «Διατάξτε στρατηγέ μου».

5) Άλλη πρόταση της Ελληνοκυπριακής επιτροπής θέτει σαν όρο να μπει ρόπτρο στην πόρτα και συμπίπτει με την πρόταση της Τουρκοκυπριακής πλευράς για κουδούνι με μελωδία τζικ τζικ τζικ τζιιικκκ

6) Η Ελληνοκυπριακή πλευρά θέλει τοποθέτηση καμερών, ενώ η Τουρκοκυπριακή ζητά ένα σύστημα ηχείων που θα ρωτά σε Ελληνικά, Τούρκικα και Αγγλικά “Ποιος είναι?” σε περίπτωση που χτυπά η πόρτα.

7) Η Τουρκοκυπριακή πλευρά πιστεύει ότι, λόγω του ότι η περιοχή είναι στρατιωτική, τα αυτοκίνητα πρέπει να περνούν από το οδόφραγμα στοιχισμένα και οι άνθρωποι σε στάση προσοχής και δεν είδε με καλό μάτι την πρόταση της Ελληνοκυπριακής πλευράς που είπε “Αν θέλετε κάνουμε και 45 push ups και 20 κοιλιακούς.

8) Η Τουρκοκυπριακή πλευρά ζήτα διπλή πόρτα για να μην μπαίνει κρύο, και όταν η Ελληνοκυπριακή είπε «Αν θέλετε βάλουμε σας και καλοριφέρ» ξεκίνησε καυγάς και σύραν στον αέρα τα μπουκάλια της ζιβανίας.

Ανάμεσα στις ειδήσεις που κυκλοφορούν γράφεται και ότι οι στρατιώτες των Ηνωμένων Εθνών προσπαθούν να μεσολαβήσουν για το ζήτημα των σωλήνων που θα περνούν κάτω από το οδόφραγμα.

Είδηση: Dr Alban, νοσοκόμα Ketty

About The Author

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *